Äntligen S'mile!

S'mile loppet är en av Drottninghögsskolans höjdpunkter. Det är dagen då 1400 elever från tre skolor tar sig antingen en quarter mile, half mile eller en mile beroende på vilken årskurs man går i. Loppet arrangerades för tredje gången. I år valde vi på Drottninghögsskolan att öka gemenskapen på skolan och skapa lite mer av eventet. Vi lät alla våra elever ansiktsmålas! Sexor målade treor och femmor målade tvåor. I övriga klasser målade eleverna sina klasskamrater eller fick hjälp av pedagogerna! Eleverna var så klart nyfikna på varandras målningar och smög gärna förbi de andra klasserna för att kika på hur de såg ut.
Vid startområdet bjöds det på uppvärmning för att få igång eleverna. Eleverna, som var försedda med chip för tidtagning och med ansiktsmålningar, möttes av sol vid startområdet. De var upplagt för ett bra lopp med alla moderna tillbehör som ett lopp kräver. Eleverna valde om de ville gå, jogga eller springa och i mål möttes de av en medalj och en S'milevattenflaska!
Läs mer i hd: http://www.hd.se/lokalt/helsingborg/2016/04/29/loparfest-forenade-barn-fran-tre-stadsdelar/ Snyggt jobbat alla involverade och Ett stort tack!
Visa fler inlägg